Optimizacija operativnog sistema:

 

 

servis racunara

 

Optimizacijom operativnog sistema izvućićemo maksimum od Vašeg računara. Očišćen od virusa i ostalih malicioznih programa Vaš računar će raditi brzo i sigurno. Što znači da ćete Vi moći neometano da završavate sve Vaše poslove ili da se jednostavno odmorite uz film ili igru...

 

Umrežavanje računara:

 

 

servis racunara

 

Umrežavanjem računara rešićete problem deljenja internet konekcije. I na taj način izbeći dodatne troškove vezane za eventualno potpisivanje novog ugovora sa internet provajderom. Postojeći podaci na Vašim računarima biće Vam svuda dostupni i sa lakoćom ćete moći da ih delite i prebacujete sa računara na računar. Imaćete mogućnost da u trenutcima odmora odigrate neku od popularnih multiplayer igara sa članovima Vaše porodice ili prijateljima.

 

Reinstalacija sistema i Back up podataka:

 

 

serviser racunara

 

Ukoliko Vam je sistem prestao da funkcioniše naš serviser racunara će brzo i efikasno zameniti postojeći sa novim. I učiniti sve da Vam se u budućnosti slični problemi ne ponove. Pored reinstalacije samog sistema, odradićemo i kompletnu instalaciju pratećih programa kao što je office... kao i instalaciju i podešavanje antivirus programa. Ukoliko želite prethodno uspešno spašene podatke (back up) ćemo vratiti i obezbediti ih od budućeg brisanja (pri nastajanju sličnih problema).

 

Popravka hardvera i nadogradnja:

 

 

Servis racunara je tu da Vam reši svaku situaciju. Ukoliko dođe do fizičkog kvara računara naš serviser će sa lakoćom ustanoviti uzrok problema i pomoći Vam u eventualnoj nabavci komponenti koje ne funkcionišu. Naravno, ukoliko je moguće otkloniće nastali kvar na licu mesta.

 

 Cenovnik za usluge koje pruzamo odnosi se isključivo na intelektualne usluge koje pruzamo korisniku.
 Softver i hardver koji koristimo prilikom intervencija obezbedjuje klijent.

 

Servis racunara - povratak na početnu stranu

 

Online podrška

  • Budite slobodni da me
  • kontaktirate putem online
  • podrške koja se nalazi sa
  • Vaše desne strane.
  • Ukoliko nisam dostupan
  • odgovoriću Vam u najkraćem
  • mogućem roku!
servis racunara